SEMPIRE Poznań - Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej w wyszukiwarce Google www.sempire.pl

Profesjonalne kampanie reklamowe z agencją SEMPIRE

Zajmujemy się reklamą internetową. Agencja SEM i SEO SEMPIRE pomoże Ci zwiększyć widoczność strony, przyciągnąć nowych użytkowników i zbudować pozytywny wizerunek marki w sieci. Prowadzimy kampanie reklamowe w Internecie dostosowane do konkretnych potrzeb Klienta. Nasi specjaliści wnikliwie analizują konkurencję i dopasowują działania do branży. Kampanie opieramy o sprawdzone działania stosowane w sektorze marketingowym od lat, na bieżąco śledzimy również nowe trendy i technologie.

Pozycjonowanie fraz w Google

Jedną z naszych specjalności jest poprawa widoczności strony Klienta w sieci. Bogate doświadczenie w tym zakresie i znajomość trendów pozwala nam na skuteczny dobór słów kluczowych oraz podjęcie działań, które zawsze o krok wyprzedzają konkurencję. Specjalnością naszej agencji jest zarówno lokalne SEO pozycjonowanie strony internetowej w Google, jak i globalne. Sklepom internetowym polecamy pozycjonowanie szerokie (na frazy z tzw. długiego ogona). Nasza cena za SEO pozycjonowanie strony www czy sklepów internetowych, blogów czy portali jest dostosowana do osiąganych wyników.

Linki sponsorowane- płatne kampanie Google Adwords

Jako agencja SEM posiadamy ponad 8 lat doświadczenia na rynku. Nasi specjaliści doskonale znają skuteczne formy marketingu internetowego oraz najnowsze techniki prowadzenia kampanii. Posiadamy certyfikaty z zakresu Analytics oraz AdWords. W profesjonalny sposób przygotowujemy kampanię, zajmujemy się jej wdrożeniem i monitoringiem, a wyniki raportujemy Klientowi. Płatność za kliknięcia stanowi doskonałą formę reklamy dla sklepów internetowych (oferujących m.in. produkty sezonowe). Prowadzimy kampanie tekstowe, zajmujemy się remarketingiem i reklamą w sieci partnerów Google oraz promujemy marki w zakupach Google.

Audyty SEO - pierwszy krok do wysokich pozycji w wyszukiwarce Google

Jedną ze specjalności agencji SEMPIRE są audyty stron internetowych. Audyt pozycjonowania pozwoli Ci uzyskać raport ze wskazaniem zmian mających na celu podniesienie widoczności Twojej witryny w organicznych wynikach Google. Jeżeli prowadzisz firmową stronę, portal czy sklep internetowy, pozycjonowanie nie zawsze jest oparte o aktualne standardy. Nasi specjaliści przeanalizują mapę witryny, jej indeksację, tytuł strony i jej opisy, nawigację zewnętrzną i wewnętrzną, poprawność adresów URL oraz inne czynniki wpływające na widoczność adresu w wyszukiwarkach, a następnie dostarczą raport w dokumencie PDF.

Content Marketing

Polecamy usługę, która wspomoże promocję marki w sieci, polepszy wizerunek firmy oraz zbuduje trwałe relacje z Klientami czy czytelnikami portalu lub bloga. Optymalizacja Google przynosi dobre efekty i zwiększa widoczność w wyszukiwarkach, ale warto ją uzupełnić marketingiem treści. Agencja content marketingowa SEMPIRE może zająć się publikacją artykułów eksperckich i sponsorowanych, praktycznych poradników, webinarów czy ikonografiki.

SEO / SEM na szkoleniach i w trakcie konsultacji

Agencja SEMPIRE zapewnia profesjonalne konsultacje oraz szkolenia z zakresu SEO i SEM. Ponad 8 lat doświadczenia w branży SEM, znajomość najnowszych narzędzi oraz uzyskanie certyfikatów daje nam wiedzę z zakresu reklamy online. Posiadamy informacjami i doświadczeniem chętnie się dzielimy prowadząc szkolenia z marketingu internetowego. Prowadzimy szkolenia z zakresu Google Analytics, Google AdWords, kursy SEO z najnowszych technik pozycjonowania oraz szkolenia SEM z marketingu w wyszukiwarkach.

Postaw na współpracę z SEMPIRE

Agencja SEMPIRE to zespół certyfikowanych specjalistów doskonale znających rynek reklamy internetowej. Doświadczenie w branży SEM zdobywamy już od ponad ośmiu lat, a promowanie strony w wyszukiwarce Gogle nie ma przed nami tajemnic. Kampanie linków sponsorowanych oraz pozycjonowanie z Agencją SEMPIRE to usługi na najwyższym poziomie – oparte na wnikliwej analizie potrzeb Klienta, branży oraz konkurencji. Skorzystaj z naszej oferty, zwiększ widoczność swojej strony i zbuduj trwałe relacje z Klientami. Zapraszamy do współpracy.

Na czym poleag SEO - co daje optymalizacja strony pod wyszukiwarkę internetową?

Agencja SEM / SEO SEMPIRE
Dąbrowskiego 77A